Categorieën
KSR

Pre-Sakura events

Al snel na het schaatsen wisten we de weg weer te vinden naar het A2-viaduct in het Martin Luther Kingpark. Trainden we eerst nog in donkerte en regen zelfs onder het viaduct, nu staan we in een zonovergoten bloemenzee met meer dan genoeg ruimte. Minder goed voor Zanshin, want het is een uitdaging om als uke de 2e kata te lopen en de betonblokken en geparkeerde fietsen te omzeilen.
Met Metske bedoelen we dat we degene met wie we trainen voor geen milliseconde uit het oog verliezen; Nu in combinatie met Marcel’s slimme verbod op een bloemetje te trappen. Dit geeft ons een mooie gelegenheid weer tegelijkertijd Zanshin te oefenen. Aan het eind van de training stonden vrijwel alle bloemen nog recht overeind, hoopvol uitkijkend naar meer mooie dagen. Eentje was echter gesneuveld.

Oikachi – Quentin van KSR Haarlem

Doordat we steeds met z’n 2-en trainen kunnen we Katori blijven doen terwijl de dojo dicht is. Ook de broers Kees en Quentin uit Haarlem sluiten zich geregeld aan. Voor het moment zijn de tijden op de zondag 11.00u en op woensdag 17.30u, dus voel je vrij aanwezig te zijn.

Regelmatig vragen langslopende wandelaars en joggers wat we precies aan het doen zijn en dan verwijzen we naar deze pagina.
Tot snel in het park !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *