Categorieën
Aikido KSR

Interview met Erik Louw Shihan

In 2015 interviewde Dick Willems onze Sensei en Shihan Erik Louw over zijn carrière en ondervindingen in de martial arts. Gezegend met een groot talent en passie doorliep Erik vele fasen en daar vertelt hij op onnavolgbare wijze over. Leuk als je een reactie achterlaat !

11 reacties op “Interview met Erik Louw Shihan”

Het echte verhaal, heerlijk. Fijn dat het op deze manier te genieten valt. We kunnen niet allemaal op z’n schoot zitten. Bedankt Dick en Huib..

Ontroerend om zijn stem weer te kunnen horen. Dank dat het gemaakt en behouden is. Had het al beluisterd maar nu kan ik maar stukjes aan. Mooie man met een overweldigende geschiedenis.

Dat was even schrikken,dat had ik niet verwacht.Een mooie herinnering aan de Oude Schans en de Govert Flinckstraat.Het doorzetten en niet opgeven staat mij nog steeds bij en speelt nog steeds in mijn leven.Ook de ritjes naar Den Haag waar wij de bijeenkomsten van de Token vereniging bijwoonde over de kennis van het Japanse zwaard. De vele gesprekken in een cafeetje na afloop van de training,de gehandicapte Lydia in de rolstoel en mijn dochter Katja en zoon Arthur.Wij zullen hem blijven herinneren als een deel van ons leven,net als zovele anderen.R.I.P.

Geweldig om mijn oude leermeester weer terug te kunnen zien. Veel van hem geleerd, vooral de liefde voor Martial arts in brede zin. Zijn spirit was ongekend en zal voortleven in zijn leerlingen. Een mooi mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *